Nytt på sidan 2009


2009-12-31

Jag hade lite för bråttom vid förra uppdateringen så jag missade en sak.

Stort grattis till P-kullen som fyllde 9 år den 17 december.

2009-12-25

God Jul! Efter allt datakrångel är jag osäker på om jag har fått min adressbok komplett och uppdaterad så alla julhälsningar har kommit fram.

Uppdaterat resultatsidan med Müslis debut i championklass på Stora Stockholm.

2009-12-03

Vi hälsar Malte välkommen i flocken. Han är "mormors" (Lenas mamma) nya hund men eftersom han är hos oss ganska ofta och dessutom är barnbarnsbarn till Candy så får han ändå en egen plats här på vår hemsida.

2009-11-17

Uppdaterat resultatsidan och lagt in en ny merit på Müsli efter vår debut i lydnadsklass I! Lagt in nya bilder på sidan Om oss.

2009-09-12

Parlando fick somna in den 21 augusti p g a tumörer i lungorna.

Grattis till Müslis pappa Agrosofens Banjo som har blivit lydnadschampion!

Lagt in en länk till Anders Koppel på sidan med hundlänkar. Mycket bra koppel som jag kan rekommendera.

2009-08-20

Nu finns det en del bilder från Tollarspecialen i ett alldeles nytt Fotoalbum! Jag lånar gärna ut bilder men maila först så kan du även få bilden i större format. Om jag skulle ha skrivit fel namn på någon hund så meddela mig så jag kan rätta till det.

2009-08-16

Nya resultat

Ett försenat grattis till M-kullen som fyllde 12 år den 4 juli

Nu fungerar äntligen datorn igen efter att ha varit inlämnad på reparation i fyra veckor. Jag har förlorat alla mail ännu en gång men jag tror att jag har alla bilder sparade på den extra hårddisken.

2009-06-18

En riktigt rolig nyhet först: Müsli blev utställningschampion i söndags!!

Grattis också till träningskompisen Ville (Foxy Farms X-Clusive Man of Roy) som på samma utställning fick cert och blev Champion och till Faxe (Mr-Canadian) som blev BIR!!


Ett stort TACK till alla som har tänkt på både oss och mamma i samband med att vi fick ta bort Chili och till alla som gratulerat till Müslis fina utställningsresultat. Vi blir så glada för alla hälsningar!


Nya resultat


Och lite födelsedagsgrattis:
L-kullen som fyllde 14 år den 31 maj
N-kullen som fyller 10 år den 22 juni


Vi har haft problem med datorn och till slut fick vi formatera om den. Det gör att jag har förlorat alla mina mail och mailadresser. Skicka gärna ett mail till oss med din aktuella mailadress så jag kan bygga upp en ny adressbok.

P g a allt datastrul så får jag tyvärr skjuta upp uppdateringen av fotoalbumet lite till.....

2009-04-26

Väldigt länge sedan det uppdaterades här och jag börjar med de tråkiga nyheterna:

Chili fick somna in i fredags efter att hastigt ha insjuknat och veterinären konstaterade njurinsufficiens. Hon har under en tid druckit ganska mycket, gått ner kraftigt i vikt och tappat mycket päls men i övrigt varit pigg men när hon väl blev sjuk gick det jättefort. Det kommer att bli tomt utan henne för även om hon inte bodde här hos oss de sista åren så träffade vi henne flera gånger i veckan.

En annan tråkig nyhet är att Lysander fick somna in den 19 januari. Men roligt är att två av hans döttrar i Tyskland ska ha valpar i vår/sommar, Lille på Mic Mac Hunters och Mo på Nanaimo

Lite sena grattis till alla födelsedagsbarn:

P-kullen som fyllde 8 år den 17 december

R-kullen som fyllde 5 år den 26 februari

Pasta som fyllde 4 år den 26 februari

Müsli som fyllde 2 år den 5 april

Och till sist lite nya resultat:

Pasta har varit på utställning i Bohus och förra helgen var vi på Flatshow i Värmland. På lördagen blev det en 4:e placering i jaktklass på uställningen och på söndagens jaktprov blev det ett 1:a pris med HP och Magnus fick pris som bästa förare!

Det finns många nya bilder från de senaste månaderna men de kommer i nästa uppdatering .....[Nytt på sidan 2007] [Nytt på sidan 2008]Copyright & Design - Lena Toftling - Hircum´s Kennel 2004